INGATLAN ADATLAP

Tatabánya, 1730m2-es ipari, keresk. épület eladó

Utoljára módosítva: 2024.04.22

Azonosító:

DI7950

Kínálat jellege:

eladó

Ingatlan típusa:

ipari, keresk. épület

Helység:

Tatabánya

Alapterület:

1730 ㎡

Telek alapterület:

4474 ㎡

Emelet:

1. emelet

Irányár:

1 050 000 000 Ft

Irányár (Euró):

398 Ft/Euró árfolyamon

2 638 191 €

A Dot-Ing Ingatlaniroda ügyfelének megbízásából, megvételre kínálja a Tatabánya, Erdész úton található összesen 4.474m2 területű ipari ingatlanát, amelyen 1.000m2 zöldterület mellett, egy 1.730 nm nettó alapterületű raktárcsarnok és 2 szintes irodaház található.

A csarnok 2022-ben épült, amelynek 629 nm alapterületű bővítése jelenleg kivitelezési szakaszban tart (a teljes 1.730 nm terület ezzel együtt és a vételár is a befejezett bővítéssel együtt értendő). A csarnok előtt és mellett térkövezett kültéri parkoló található.

JOGI HÁTTÉR:
A teljes ingatlan jogi háttere tiszta, külön helyrajzi számon, 1/1 tulajdoni hányaddal kerül értékesítésre. A telekhatár kimérése megtörtént, az ingatlan körbekerítési munkálatai megkezdődtek. Az ingatlan tehermentesen kerül átruházásra, a fennálló finanszírozás az értékesítéssel egyidejűleg lezárásra kerül.

HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:
A Vt-9 besorolású településközpont terület építési övezetei több önálló rendeltetési egységet magába foglaló épületek elhelyezésére szolgálnak. A lakó rendeltetésen kívül:
- igazgatási, iroda
- kereskedelmi, szolgáltató
- szállás jellegű
- kézműipari
- hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális
- kulturális, közösségi szórakoztató
- sport, rekreációs
rendeltetés is elhelyezhető.

Az ingatlan legkézenfekvőbb hasznosítási formája a jelenlegivel megegyező, azaz raktározással egybekötött kereskedelmi egységként történő működtetés.

IRODAHÁZ/BEMUTATÓTEREM:
Az irodaházba bejutás a térkövezett kültéri parkolóból egy 100 nm-es bemutatótermen keresztül történik. A földszinten további helyiségek állnak rendelkezésre összesen 187 nm nettó alapterületen. A kisebb raktárokon túl megtalálható szociális helyiség, konyha, gépészet, szerverszoba is.

Az emeleti szint további 224 nm nettó alapterületű, amelynek számos szobájából a Gerecse hegység látható. Letisztult, modern formák, automatikus LED világítás, igazgatói iroda, tárgyaló, hatalmas konyha-étkező, mellékhelyiségek és további irodák, irattár stb.

A képeken látható teljes berendezés, bútorzat a vételár része.

A mellékelt alaprajzon és helyiséglistán ezek pontos megnevezései és méretei láthatóak.

RAKTÁRCSARNOK:
Az irodaházzal összekötve, annak folytatásában 629 nm nettó alapterületű raktárcsarnok helyezkedik el, amelynek további 629 nm bővítési beruházása a fent írtak szerint folyamatban, és amelynek befejezése 2024 Q1-re várható. A kivitelezés készültségi fokának függvényében kisebb változtatásra van lehetőség, de a kivitelezői szerződés átvállalása is megoldható az új tulajdonos részéről.

Az épület magassága 7,3 m, a raktárforgalom jelenleg 2, majd a bővítést követően további 2 nagyméretű, 4,3 m magasságú kapun keresztül bonyolítható.

Az irodaház és a csarnok ablakkal is összekötött, valamint egy 67 nm-es nyitott galéria további raktározási lehetőséget vagy munkaállomás kialakítását teszi lehetővé.

GÉPÉSZET:
Az irodaház teljes fűtését modern és energiatakarékos hőszivattyús fűtőberendezés szolgálja. A fentnevezett bővítés során a raktáregységekben is kialakításra kerül a fűtés, amelyek padlóburkolata műgyantaborítást is kap. A villamos hálózat továbbfejlesztését 2025-re tudja a szolgáltató garantálni, de saját tulajdonú trafóállomás kiépítésére is van lehetőség. Kialakításra került a szerverszoba is.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
Az ingatlan megközelítéséhez nem szükséges a városon áthaladni. A belvárost kikerülő 4 sávos úton haladva, 3 km-en belül elérhető az M1-es autópályafelhajtó, valamint az 1-es főút.

MARKETING:
Az irodaház főbejárata utcafrontra néz, így a homlokzat remek reklámozási lehetőséget is biztosít.

BIRTOKBAVÉTEL:
Meghirdetett ingatlanunk kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért keressen bizalommal.

Érd: Rácz Gyula 06 70 367 7577
E-mail: racz.gyula@dot-ing.hu

TOVÁBBI ADATOK

Fűtés: alternatív fűtés
Állapota: újszerű

HITELKALKULÁTOR:

Rácz Gyula

ingatlanreferens/értékbecslő

+36 70 3677 577
racz.gyula@dot-ing.hu

Tatabánya Iroda

Tatabánya, Szent Borbála út 33 fsz 1/C

KAPCSOLATFELVÉTEL:

HIRDETÉSFIGYELÉS:

Adja meg e-mail címét, és mi értesítjük ha a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan kerül adatbázisunkba

Ár (millió Ft):

Alapterület (㎡):

Szobák száma (db):